Voor jou?

Laatst bijgewerkt:

Wil jij stappen maken in je ontwikkeling? Ben jij tussen de 10 en de 17 jaar? Kun je de inzet en het enthousiasme opbrengen, door je iedere training 100% te geven en altijd aanwezig te zijn? Dan kunnen wij zeker veel voor jou betekenen.

Kun jij meedoen? Het is fijn als je al goed kunt volleyballen en natuurlijk handig als je lang bent. Maar veel belangrijker vinden wij het dat jij de motivatie hebt om het maximale uit jezelf te halen en de discipline hebt om het trainingsprogramma te volgen en dat te combineren met school en allerlei priv├ęzaken. Denk jij dat je de juiste beleving hebt en beschikt over de fysieke capaciteiten? Wil jij beter worden en daar op een plezierige manier tijd in steken en moeite voor doen? Meld je aan!

In welke groep kom je? Er zijn geen selectie- of proeftrainingen, iedereen die zichzelf wil verbeteren is welkom. De eerste trainingen delen we in op categorie├źn (J/M en A/B/C/D) maar gaandeweg gaan we groepen op niveau verdelen. Zo ontstaan er groepen waarin jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zijn de trainingen? De trainingen zijn op zondagen 11-13 uur in Sportcentrum Galgenwaard in Utrecht: zie Agenda. Als je je aanmeldt krijg je vanzelf per mail bericht wanneer en waar je verwacht wordt.

Kan ik later instromen? Het is natuurlijk het beste als je het hele programma volgt. Tussentijds instromen kan, mits er nog plek is in de groepen. Meld je aan en we laten je weten of er plaats is.