Agenda

Laatst bijgewerkt:

Seizoen 2020-2021: 23 trainingen op zondagen, vanaf 27 september op de volgende data. De rode data zijn thuisspeeldagen van FC Utrecht. Als er publiek bij deze wedstrijden wordt toegelaten, hou er dan rekening mee dat u niet bij de Galgenwaard kunt parkeren. 

September: 27
Oktober: 4 - 11 - 25 (LET OP: de eerste zondag van de herfstvakantie, 18 okt: NIET)
November: 1 - 8 - 15 - 22 - 29
December: 6 - 20 (LET OP: 13 dec NIET, kerstvakantie VRIJ)
Januari:  10 - 17 - 24 - 31 
Februari: 7 - 14 (LET OP: 21 en 28 feb NIET)
Maart: 7 - 14 - 21 - 28
April: 11 - 25 (LET OP: 18 apr NIET) 


Locatie
: in Sportcentrum Galgenwaard 
Tijden
: 11:00 - 13:00 uur
Selectietrainingen: die zijn er niet. IEDEREEN die zichzelf wil verbeteren kan meedoen! 

 • TOP-trainers: o.a. Casper Groenhuijzen, Uberto Bel, Kasper Langendoen, Sharon Korevaar, Arjan van Eck. Kijk voor alle trainers en hun bio’s/palmares op de pagina Trainers.
  Assistent-trainers:
   vorig seizoen hadden we meerdere hulptrainers van verschillende clubs uit de regio. Graag nodigen wij trainers uit om één of meerdere trainingen mee te komen draaien. Leuk en leerzaam!

 • TOP-gasttrainers: vorig seizoen gooide corona roet in het eten, daarvoor hadden we enkele topspecialisten. Ook komend seizoen nodigen we weer enkele experts uit, bijvoorbeeld
  Jasper Diefenbach, thema blokkering
   Wouter Stolz, thema beleving/trainingsfocus
  Bianca Gommans, thema aanval
  Janneke van Tienen, thema verdediging

 • TOP-toernooien: Verschillende UVolley-selecties nemen dit seizoen deel aan meerdere toernooien. Programma voor dit seizoen is nog niet bekend, maar vorig seizoen:
  • in november gingen JC en JB naar Denemarken. Een geweldig weekendtoernooi met internationale tegenstanders.
  • en helaas ging dit vanwege corona niet door, maar anders was er een UVolley-bus gegaan naar de United World Games in Klagenfurt Oostenrijk. Een grote UVolley-delegatie zou aan dit fantastische evenement meedoen. Deze ‘Olympische Spelen voor jeugd’ omvatten 12 sporten en zijn compleet met grootse intocht in een stadion. Deelnemers spelen topwedstrijden met tegenstanders uit 40 landen!
  Reis- en verblijfkosten van deze toernooien zijn niet in de UVolley-kosten opgenomen, deze worden per deelnemer apart betaald. 
 • En ná de zaaltrainingen: UVolley Beach!
  Sinds de zomer van 2019 heeft VVU de beschikking over zes beachcourts bij zwembad Krommerijn. Daar organiseren we beachtrainingen die voor iedereen toegankelijk zijn. In 2019 en 2020 namen hier ongeveer 100 kinderen aan deel, van verschillende verenigingen en er waren zelfs deelnemers die niet in de zaal volleyballen! 
  De trainingen waren voor ABC-jeugd op woens- en vrijdagen 17:30-19 uur en voor D-jeugd (mini’s 10-12 jaar) op woens- en vrijdagen 16:00-17:30 uur. Meer informatie en aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..